Delta i tävlingen om ett presentkort på elfcosmetics.se. Tävlingen tillhandahålls av elfcosmetics.se.

Du anmäler dig till tävlingen genom att anmäla dig för ELFs nyhetsbrev. Tävlingen kräver inte något köp. Genom att klicka på ”anmäl mig” är du med i lottdragningen om att vinna ett presentkort på 300 SEK. Priset kan inte ändras eller bytas till kontanter. Är du redan anmäld deltar du automatiskt. Det kommer en ny vinnare den första fredagen varje månad. Det är gratis att anmäla sig för nyhetsbrevet och du kan när som helst avsäga dig från det igen. Som mottagare av E.L.F.s nyhetsbrev kommer du – utöver att få bra erbjudanden – att hålla dig orienterad om goda råd, tips och tricks, guider och andra aktiviteter året runt.

Endast personer bosatta i Sverige kan delta i tävlingen. För att delta i tävlingen ska du ha fyllt 18 år, eller ha skriftligt samtycke från en förälder eller förmyndare (ska endast framvisas om du vinner).

Avregistrerar du dig från nyhetsbrevet så blir du samtidigt av med din lott i tävlingen.

Deltar du i tävlingen så accepterar du även att vi får offentliggöra ditt namn på hemsidan, i nyhetsbrevet och på Facebook om du vinner. Vinnaren av tävlingen får besked via den anmälda e-postadressen. Anställda hos House Of Brands och personer i deras hushåll får inte delta i tävlingen. Om vinnaren inte svarar på e-post gällande priset inom 30 dagar så går priset förlorat.

ELF tar inget ansvar för tryckfel eller andra fel i samband med tävlingen. ELF förbehåller sig rätten att ändra i tävlingsvillkoren utan att meddela det

Information om personuppgifter

Alla deltagare i tävlingen ger samtidigt samtycke till registrering av deras namn och övrig nödvändig kontaktinformation.  Ytterligare information om dina rättigheter och vår behandling av dina personuppgifter kan hittas i vår policy för personuppgifter.

Den här tävlingen är på inget sätt sponsrad av, stöttad, administrerad eller associerad