Tävlingsvillkor
Delta i tävlingen om ett presentkort på elfcosmetics.se. Tävlingen tillhandahålls av elfcosmetics.se.
Du anmäler dig till tävlingen genom att anmäla dig till ELFs nyhetsbrev. Tävlingen är inte köpbetingad. Genom att klicka i ”anmäl mig” är du med i lottdragningen om att vinna ett presentkort på 1 000 SEK. Priset kan inte ändras eller bytas mot kontanter. Är du redan registrerad så deltar du automatiskt. Det är gratis att vara registrerad för nyhetsbrevet och du kan när som helst avregistrera dig igen. Som mottagare av E.L.F.s nyhetsbrev kommer du, utöver att erhålla bra erbjudanden, bli uppdaterad med goda råd, tips och tricks, guider och andra aktiviteter året runt.


Endast personer bosatta i Sverige kan delta i tävlingen. För att delta i tävlingen ska du ha fyllt 18 år, eller ha skriftligt samtycke från en förälder eller vårdnadshavare (ska kunna visas upp om du vinner).
Avanmäler du dig från nyhetsbrevet förlorar du samtidigt din lott i tävlingen.

Deltager du i tävlingen accepterar du även att vi får offentliggöra ditt namn på hemsidan, i nyhetsbrevet och på Facebook om du vinner. Vinnaren av tävlingen får besked den 19 november 2021 via den e-postadress som är registrerad för nyhetsbrevet. Anställda hos House Of Brands och deras hushåll får inte delta i tävlingen. Om vinnaren inte svarar på mail gällande vinsten inom 30 dagar går vinsten förlorad.
ELF tar inget ansvar för tryckfel eller andra fel i samband med tävlingen. ELF förbehåller sig rätten att utan ändra i tävlingsvillkoren utan föregående meddelande.

Information om personuppgifter

Alla deltagare i tävlingen ger samtidigt samtycke till registrering av deras namn och övrig nödvändig kontaktinformation.  Ytterligare information om dina rättigheter och vår behandling av dina personuppgifter kan hittas i vår policy för personuppgifter.

Den här tävlingen är på inget sätt sponsrad av, stöttad, administrerad eller associerad